Zijn autoreparaties duur?

Als we zouden zeggen: “Autoreparaties zijn duur”, zou dat voor niemand een verrassing zijn. Met onze budgetten op alle mogelijke manieren uitgerekt, kan het opzij zetten van geld voor auto reparatie en regelmatig onderhoud moeilijk zijn. Uit een recente studie blijkt zelfs dat minstens een derde van de Amerikaanse automobilisten niet voldoende geld achter de hand heeft voor een onverwachte autoreparatie. Het is een goed idee om ten minste € 50 per maand opzij te zetten voor dergelijke onverwachte problemen. Anders zou u kunnen eindigen met een van de verschillende extra problemen. Wij vroegen het aan Auto opkoper specialisten

Zijn autoreparaties duur?

Doe het zelf, wat u inderdaad geld kan besparen, maar niet altijd een goed idee is. Sommige autoreparaties zijn gewoon te ingewikkeld of vereisen duur gereedschap dat buiten het budget van een doe-het-zelver valt.

Betaal met een creditcard, u zult waarschijnlijk uiteindelijk veel meer betalen voor veel voorkomende reparaties, dankzij de samengestelde rente.
Ga op zoek naar de goedkoopste autoreparaties, wat soms resulteert in hogere reparatiekosten later, voor onderdelen en benodigdheden van slechte kwaliteit.
Onderhoud of reparatie uitstellen of overslaan, wat waarschijnlijk zal resulteren in hogere reparatiekosten en een lagere betrouwbaarheid op de weg.
Aangezien autoreparatie soms wordt gezien als een “noodzakelijk kwaad”, is het verleidelijk om op zoek te gaan naar de goedkoopste onderdelen en de laagste arbeidstarieven. Sommigen gaan zelfs online op zoek naar goedkope onderdelen en zoeken dan een winkel om ze te installeren. Behalve contant betalen of de klus zelf klaren, hebben de andere opties gewoon geen zin. Maar toch, waarom zou je meer betalen voor auto reparatie? Is er een verschil tussen goedkope auto reparatie en “dure” auto reparatie? Hier zijn een paar ideeën om te overwegen.

Autoreparatie – Je krijgt waar je voor betaalt

Zoals met de meeste dingen, “je krijgt waar je voor betaalt” beschrijft precies auto’s, auto-onderdelen, en opkoper bedrijfswagens specialisten in auto reparatie. Over het algemeen geldt dat hoe meer u betaalt voor een bepaald item, hoe meer u ervan verwacht. Als u bijvoorbeeld $100 uitgeeft aan een hoofdtelefoon, mag u logischerwijze verwachten dat hij beter klinkt en langer meegaat dan een hoofdtelefoon van $10. Fabrikanten erkennen dit, en daarom zijn de hoofdtelefoons van $100 gemaakt van beter “spul”. Bij autoreparatie geldt hetzelfde idee voor alles, van het verversen van de motorolie tot de diagnose van het controlelampje. Als u rondkijkt voor het verversen van de olie of als uw motorcontrolelampje brandt, is het waarschijnlijk een goed idee om meer te betalen:

“Goedkope” olieverversingen worden alleen aangeboden om u binnen te krijgen. Het hele business model is gebouwd op upselling u op andere diensten om hun verliezen te dekken op de olie te veranderen onderdelen, benodigdheden, en arbeid. U krijgt waarschijnlijk geen motorolie van goede kwaliteit, noch een oliefilter van goede kwaliteit, waardoor uw motor vatbaar is voor vroegtijdige slijtage en mogelijk defect raakt. Bovendien zult u waarschijnlijk worden geconfronteerd met druk op upsells die u misschien niet bereid bent te betalen of eigenlijk nodig hebt. Door een eerlijke prijs te betalen voor het verversen van de olie of andere diensten die u nodig heeft, is de kans groter dat u een betere service krijgt zonder druk van upselling – u kunt nog steeds upsold krijgen, maar ze zullen waarschijnlijk eerlijker zijn.

Autodiagnose is een ander ding waarvoor echt betaald moet worden. Gezien de complexiteit van het motorbesturingssysteem zijn online zoekopdrachten, forum postings en giswerk gewoon niet bevorderlijk voor een succesvolle autoreparatie. Waar, sommige reparaties komen vaker voor dan andere, maar de statistieken zijn niet in het voordeel van het individu. Op zijn best, zult u uiteindelijk geld verspillen aan onnodige reparaties. Autodiagnostiek vereist een ervaren analytische geest en gespecialiseerde gereedschappen, dingen waarvoor het gewoon zinvol is om te betalen.

Terwijl uw bankrekening en een betrouwbare auto zijn tastbare dingen, het opbouwen van een goede relatie met een auto reparatiewerkplaats of een specifieke auto-reparatie technicus heeft immateriële voordelen die je misschien nooit hebt gedacht van. Als u prijs-shop auto reparatie en auto-onderhoud, zult u bijna nooit vinden “de beste prijzen” bij dezelfde winkel elke keer. U bezoekt misschien vijf winkels die u alleen als “een nummer” zien. Loyaliteit kan twijfelachtig zijn: ze weten dat je nooit meer terugkomt, dus ze zijn meer geneigd om je te upsellen. Door te zoeken naar en vast te houden aan een enkele full-service auto reparatiewerkplaats, bouwt u een relatie op waar u beide voordeel bij heeft. U hebt meer kans op een eerlijke service als ze weten dat u over 5.000 mijl terugkomt of de volgende keer dat uw controlelampje gaat branden.

Kwaliteit autoreparatie

We weten al dat autoreparatie geld kost, maar er zijn goede redenen om niet “goedkoop uit te zijn” als het gaat om uw auto op zijn best te houden. Uw auto brengt u immers naar uw werk, school en vrije tijd, en er is geen vervanging voor een betrouwbare auto. Als uw auto goed wordt onderhouden, zelfs als u veel geld uitgeeft aan autoreparaties, bespaart u geld door een zuiniger brandstofverbruik, minder storingen en lagere reparatiekosten. Met behulp van hoogwaardige onderdelen en benodigdheden, opgeleide en ervaren technici, en vasthouden aan een enkele winkel kan uw auto op de weg te houden met minder hoofdpijn en meer geld in uw zak.